Bij de naam Beau Mirchoff gaat misschien niet metéén een belletje rinkelen. Maar vaste kijkers van Desperate Housewives en de MTV-serie Awkward herkennen hem vast direct. En filmliefhebbers hebben ‘m wellicht voorbij zien komen in pareltjes zoals Scary Movie 4, The Grudge 3, I Am Number Four en vorig jaar nog in Flatliners. Dit is ‘m:

Maar hij is nu ook bij een heel ándere doelgroep bekend. Want waar de acteur in bovenstaande video alleen zijn t-shirt uittrok, circuleren er allerlei filmpjes online waarin ie toch ietsje minder aan heeft. Helemaal niets om precies te zijn. En alsof dat nog niet genoeg is zijn de naaktfoto’s en video’s naar buiten gekomen via een gay dating app, dus de 29-jarige acteur is ook direct uit de kast getrokken.

En ook al heeft Beau niets om zich voor te schamen en moet ie gewoon zijn wie hij is, een tikkeltje riskant is het wel. En legt meteen het probleem van online daten bloot: hoe is je privacy gewaarborgd? Nou ja, niet dus. En daarmee is de acteur op een vrij lullige wijze geout. Voor zijn geaardheid en zijn geslachtsdeel. Nou ja, daarmee doet ie de naam van zijn hitserie Awkward tenminste wél eer aan.