Het is een gevalletje: of je haat haar, of je hebt intense liefde voor Bobbi Eden. Ik behoor tot de laatste categorie. Sinds haar realityseries op RTL 5 ben ik de voormalige pornoster en tegenwoordig erotisch zakenvrouw nooit uit het oog verloren. Haar wekelijkse vlogs op LINDA.tv verslind ik dan ook als zoete koekjes. In Bobbi Gaat Dieper laat ze al bijna 100 afleveringen lang de ups en downs van haar leven zien. Samen met haar manlief Mark en tegenwoordig ook hun zoontje Brandon.

Maar voor Bobbi Eden is geen hoogtepunt genoeg, dus komt ze binnenkort met een nieuwe serie op LINDA.tv. Over een onderwerp waar ze behoorlijk wat van weet: de flamoes, de poes, de voorbips: de vagina dus. De voordelen ervan, maar ook de problemen die er soms bij komen kijken. Van de vorm tot de vochtigheid. Ze praat met seksuologen, psychologen en plastisch chirurgen. Maar Bobbi gaat op zoek naar de verhalen in het land. Vorige maand deed ze daar via Instagram een oproep voor.

https://www.instagram.com/p/Be-l7-fnt-s/?taken-by=bobbieden

Ik heb totaal geen inzicht in de digitale brievenbus van LINDA.tv, maar het lijkt me dat die behoorlijk is uitgepuild na het oproepje van Mevrouw Eden. En ik vind het goed dat ze dit doet, want erover praten is altijd de beste oplossing. En stiekem ben ik ook klein beetje jaloers, want kletsen over poesjes gaat de talloze vriendinnenclubjes wereldwijd volgens mij goed af. Terwijl lullen over de penis er bij mannen nauwelijks ingebakken lijkt te zijn. En dus gooi ik maar meteen een ideetje voor een spin-off in de groep: Piemelpraat. Ook dat vindt waarschijnlijk ook gretig aftrek.

De nieuwste aflevering van Bobbi Gaat Dieper, inclusief een voorproefje van de nieuwe vagina-serie, zie op LINDA.tv!