Aangezien Stormy Daniels op het laatste moment besloot om niet mee te doen aan Celebrity Big Brother in Engeland, heeft ze behoorlijk wat tijd over in haar agenda. En dus had ze tijd om aan te schuiven bij RTL Late Night met Twan Huys voor een eerder opgenomen en niet-betaald interview. En eerlijk is eerlijk: dat stelde absoluut niet teleur.

Een beetje het ouderwetse College Tour-gevoel, dat had ik erbij. Alleen dan zonder vragen uit het publiek. En ook al gaf de pornoactrice en vermeende minnares van President Trump niet echt antwoord op de écht boeiende vragen en hebben we na het zien van de uitzending eigenlijk niets nieuws gehoord, het was toch een behoorlijk goede catch om te hebben in je eerste uitzendweek. En het geeft ook meteen aan dat Twan niet alleen maar met het harde nieuws van de dag lijkt te komen, er is dus ruimte voor specials. Big like.

Slim ook trouwens, want in dit soort uitzendingen is niet alleen te zien wat voor briljant interviewer Twan Huys natuurlijk is, het snoert ook meteen de kritiek dat RTL Late Night met Twan Huys het veel te serieus aanpakt meteen de mond. En geeft aan dat het werkt: één op één-interviews met grote gasten uit het buitenland. Zure reacties versus Twan Huys: 1-1. En dat al in de vierde aflevering.