I got the Juice.
Zoek

Fifteen Shades of Grey. 👩🏼‍⚕️

Fans hebben écht een behoorlijke tijd moeten wachten, maar het moment is daar: Net5 begint dan toch eindelijk aan het vijftiende seizoen van Grey’s Anatomy. Een bijzondere reeks voor het langlopende drama, ze komen ermee namelijk op gelijke hoogte van ER, nog héél eventjes de langstlopende ziekenhuisserie van Amerika. Maar not for long, nog zes te gaan en het record van 331 afleveringen is verpulverd door Grey’s Anatomy.

Die mijlpaal halen ze dus en waarschijnlijk blijft het daar niet bij. Door het ongekende succes werd hoofdrolspeelster Ellen Pompeo alvast vastgelegd voor een eventueel zestiende seizoen. En Amerikaanse zender ABC maakte vandaag bekend dat er drie extra afleveringen zijn besteld voor het lopende, vijftiende seizoen, waarmee het totaal daarvan op 25 komt. Een bizar aantal, gezien de trend dat series juist steeds kortere seizoenen krijgen, vanwege creatieve armoede en dus teruglopende kijkcijfers. Daar heeft Grey’s Anatomy totáál geen last van, want ondanks deze knetterlange seizoenen is het dit jaargang de nummer één serie in de doelgroep op ABC.

En daarmee heeft Grey’s Anatomy voorganger ER al een héle tijd overtroffen. Die serie, hoe goed ook, nam niet alleen kwalitatief af door het vertrek van de vele personages (vanaf seizoen 12 was de volledige originele cast vertrokken), zag de kijkcijfers immens instorten in de latere seizoenen. Vooralsnog hebben Meredith en de hare daar nog geen last van. Gelukkig.

Seizoen 15 van Grey’s Anatomy is elke dinsdagavond om 20:30 uur bij Net5 te zien. Seizoenen  1 t/m 14 staan sinds deze week weer op Videoland.

1 Comment
  1. Maud

    08/01/2019 12:30

    Eric, weet je ook wanneer seizoen 15 op Videoland of ergens anders dan op televisie verschijnt? Desnoods op dvd?

Leave a Comment