Toch een memorabele tv-avond hoor. Het vierendertigste seizoen van Miljoenenjacht is tot een einde gekomen. En aangezien het vijfendertigste seizoen op SBS 6 te zien zal zijn, was dit de laatste keer van Linda de Mol met haar koffertjes bij RTL 4. Er enorm bij stilstaan dit Linda niet, sterker nog: ze sloot de uitzending af zónder de grootste verhuizing te benoemen.

Logisch misschien ook wel, want na de TROS, Talpa/Tien en RTL 4, verhuist de show nu voor de zoveelste keer en zowel inhoudelijk als praktisch gaat er voor Linda niets veranderen. Ik vind het persoonlijk jammer en dan niet alleen voor het verlies aan kijkers op vier, het was wel overzichtelijk geweest als álle programma’s van de Postcode Loterij bij RTL 4 te zien waren, maar helaas, die vlieger gaat nu wéér niet op. De officiële website is namelijk al aangepast:

Tijd om nog één keer terug te kijken daar een legendarische aflevering van Miljoenenjacht bij RTL 4 en dat was toch wel die waarin Linda werd vergezeld door koffermannen én de verwende kandidaat óók nog eens het ene na het andere koffertje vol hoog geldbedrag wegspeelde.

Dag Linda. Het was een feestje al die zondagavonden.