Je zult er misschien weer eventjes van schrikken: maar Lieke van Lexmond is eindelijk weer terug op televisie. Oké, ze is nooit echt weggeweest, maar het gênante project Undressed for Love waar ze onlangs nog mee bij RTL 5 te zien was heb ik zo snel mogelijk uit mijn collectieve geheugen weggepoetst.

Vanavond is het weer tijd om naakt op zoek te gaan naar liefde! Tussen wie slaat de vonk over? ‘Undress For Love’ is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Geplaatst door No Pictures Please op Maandag 12 november 2018

 

Lieke maakt vanavond haar comeback bij RTL 4 in het make-overprogramma Het Zit in de Familie. Een spin-off van ‘haar’ Lelijke Eendjes wat drie seizoenen bij RTL 5 te zien was. In Lelijke Eendjes hielp Lieke mensen met een onprettig detail op hun lichaam aan een nieuwe look, in Het Zit in de Familie doet ze dat met hele gezinnen of families. Bijvoorbeeld een moeder met twee dochters die allebei overtollig val rondom hun buikpartij hebben.

Het zit in de Familie

In het nieuwe RTL 4 programma ‘Het Zit In De Familie’ helpen we vanaf volgende week woensdag 16 januari families die zich al jaren beperkt voelen door dezelfde familiekwaal, zodat zij weer met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan. Bekijk hier alvast de eerste beelden.

Geplaatst door Velthuis kliniek op Woensdag 9 januari 2019

 

En ik hoor je denken: daar gáán we weer: het zoveelste hulpprogramma waarin kandidaten worden uitgebuit voor een handjevol kijkers. Vaak ben ik het daarmee eens, maar niet in het geval van Lieke van Lexmond. Ik geloof oprecht dat haar kracht ligt bij dit soort programma’s. Mensen helpen, met mensen praten. Niemand heeft nog zo’n enorm luisterend oor op televisie zoals Lieke. Dat heeft ze eerder al bewezen met programma’s als S.O.S. Lieke en Mijn Leven in Puin uiteraard, maar toen ze gisteren bij RTL Late Night met Twan Huys te gast was om Het Zit in de Familie te promoten viel het kwartje ineens. Door deze look:

De schoudervullingen, de volwassen uitstraling én het maken van verhalen, stop de tijd: Lieke van Lexmond is eigenlijk de Catherine van deze generatie. Geef deze vrouw een talkshow in de middag! Onzekerheden, seksproblemen, geaardheid, verslavingen: ik kan niemand beter om dat soort te bespreken dan Lieke. Lekker even ontspannen voor de dagelijkse actualiteit in 5 Uur Live. En ik denk dat zo’n middagmagazine á la Catherine haar als een jas zou zitten. Sterker nog: dat weet ik zéker:

Lieke, elke werkdag tussen vier en vijf bij RTL 4. Ik teken er direct voor. 🎤💛