Het houdt niet op, niet vanzelf. Als het aan Netflix ligt tenminste. De streamingdienst maakte namelijk bekend een vierde reeks van Fuller House in bestelling te hebben geplaatst. En dat betekent dat DJ, Stephanie en Kimmy tenminste nog dertien afleveringen langer het glazuur van je tanden laten springen van de zoetsappigheid.

It’s real if you believe.✨#FullerHouse

A post shared by Candace Cameron Bure (@candacecbure) on

De sitcom is een vervolg op de populaire serie Full House, die liep van 1987 tot 1995. Fuller House draait om de zussen DJ en Stephanie die samen met hun vriendin Kimmy onder één dak wonen. Zo ongeveer alle oudgedienden keerden in alle seizoenen terug, waaronder Danny, Jesse, Joey en Rebecca. Alleen de Olsen-tweeling weigert vooralsnog weer in de rol van Michelle te willen kruipen.

Waarschijnlijk gaan we de oude garde in het vierde seizoen vaker zien, aangezien het hele fictieve groepje terug naar San Francisco verhuist. Wanneer de dertien nieuwe afleveringen op Netflix te bewonderen zijn is nog niet bekend, maar de verwachting is ergens in september.

Ik was enorm fan van het origineel, maar ik heb het halverwege seizoen drie definitief opgegeven met Fuller House. Het niveau van de perfecte zuurstokkenwereld werd echt geen moment ontstegen, dan is het wat mij betreft tijd om verder te gaan. Maar voor de trouwe fans: yay!