Hoe lekker was het vroeger om je te vergapen aan die naakte lijven in de Break Out en alles? Als preuts Ericje vond zelfs ík het boeiend om te loeren hoe de lichamen van anderen er zo ongeveer uit zagen en dan waren de dikkige met hangtieten natuurlijk het beste. Of jongens met zo’n lelijke ribbelpiemel, dan voelde ik me ondanks mijn extreme minderwaardigheidscomplex toch ineens mooi. LINDA.tv bracht zo’n reeks al eerder op hun platform met naakte vrouwen, nu is het programma terug met mannelijke deelnemers. Met de Billen Bloot dus.

De 58-jarige Alex is het ‘gezicht’ van de allereerste aflevering van dit tweede seizoen. “Ik kon duizend redenen bedenken om niet mee te doen aan dit programma, maar dit maakte het des te uitdagender om het wel te doen”, zegt hij op LINDA.tv over zijn deelname. En daar heeft ie natuurlijk helemaal gelijk in. Want ook al heb je zo’n gekkig masker op, mensen gaan je natúúrlijk herkennen. En grapjes over maken. En daar zou ik dan volledig van door de grond zakken, dus aan mijn lijf werkelijk nooit zo’n polonaise. Maar respect voor de heren die wél meedoen en trouwens ook voor LINDA.tv om in een tijd waar mannen ‘t dankzij het ene seksschandaal na het andere niet bepaald makkelijk hebben, ze toch een geinig, open en eerlijk platform bieden.

Maarem, gratis tipje van mij: misschien een celebrity special voor tijdens de feestdagen? Ik denk dat héél veel vrouwen (en ik) gelukkig zouden worden met de blote kadetjes van Jim Bakkum, Jan Versteegh, Jan Kooijman of Arie Boomsma op het kerstmenu. Happy Holidays!\