Hell yeah! RTL 5 komt dit voorjaar met eindelijk met een Nederlandstalige versie van Love Island op de proppen. Na Temptation Island en Ex On the Beach is dit het zoveelste ordinaire en sappige realityformat wat de oversteek maakt naar ons landje. En eerlijk is eerlijk: ik kijk daar nu al watertandend naar uit. Anders aan deze datingshow is namelijk dat kandidaten niet alleen elkaars harten, maar ook dat van het publiek moeten zien te veroveren om op het ‘love island’ te mogen blijven.

Wie deze heerlijke show mag presenteren in Nederland is nog niet bekend, maar een Vlaamse presentator is er al wél. Net als bij Temptation Island betreft het namelijk een samenwerking met de Belgen, dus komt er ook allerlei lekkers uit Vlaanderen. De Vlaamse host is niemand minder dan Viktor Verhulst. Dat is dit aardige hapje:

En mocht je nou denken? Die naam komt me bekend voor, dat kan kloppen. Viktor is namelijk de zoon van Gert Verhulst, die van Samson en K3.

View this post on Instagram

TEAM ❤️. #familyfirst @gertverhulst

A post shared by Viktor Verhulst (@viktorverhulst) on

Viktor werkt al een lange tijd achter de schermen bij Studio 100, het bedrijf van zijn vader. De afgelopen jaren kwam ie steeds vaker in de spotlights, onder andere door zijn relatie met Marthe uit de ‘nieuwe’ K3.

En hij deed ook mee aan de Vlaamse versie van De Slimste Mens ter Wereld.

Met Love Island maakt hij zijn presentatiedebuut in Belgie én Nederland. En zonder dat ik daar nog maar een seconde van heb gezien: good move.

View this post on Instagram

👔 #nieuwsbladmagazine

A post shared by Viktor Verhulst (@viktorverhulst) on