Mark-Paul Gosselaar is terug op je televisie. Het voormalige tieneridool uit de jaren negentig is elke dinsdagavond te zien in de loeispannende serie The Passage op FOX.

En hoewel Mark-Paul toch aardig is opgedroogd, moet ik altijd nog terugdenken aan de tijd waarin hij te zien was als de schattige Zack Morris in Saved By The Bell. Die serie was tussen 1989 en 1993 te zien en we dáchten toch allemaal de belangrijke levenslessen te leren in de comedy. Maar niet dus. Wat we dus nu pas ontdekt hebben is dat Zack Morris één van de meest vreselijke mensen op de aarde was.

De website Funny or Die heeft een webserie gemaakt waarin ze alle kloterige acties van Zack op een rijtje hebben gezet. In Zack Morris Is Trash krijgen we zien dat het ventje eigenlijk vooral iemand was die als narcist vooral zijn vrienden gebruikte om er zelf beter van te worden. Van fatshamen tot het belachelijk maken van een meisje in een rolstoel. Saved By The Bell zal nooit meer hetzelfde zijn, want Zack was simpelweg een monster. En dat weet Mark-Paul zelf inmiddels ook. Heerlijk dit. <3