Met Chevy Chase, Richard Dryfuss en Andie MacDowell heeft Netflix een aantal oude vellen binnengehaald voor hun laatste Original Film. De vergane glorie geeft wellicht enigszins een beeld van de film, de kritieken waren namelijk niet mals. Toch vind ik The Last Laugh niet totaal mislukt wilde op zijn minst de moeite doen om ‘m te bekijken.

Een voormalige artiestenmanager krijgt het op te heupen en haalt zijn beste vriend en voormalige topact over om weer aan het werk te gaan. Dat gebeurt uiteraard, met een hysterische road trip tot gevolg tijdens een comedy tour. Of het de showbizzveteranen ook lukt om daadwerkelijk weer aan de top te komen laat ik in het midden, dat mag je zelf uit gaan vinden.

Tsja en dan de recensie. Een knaller waar iedereen over praat zoals Bird Box of Bandersnatch gaat The Last Laugh natuurlijk niet worden. Sterker nog: ik vraag me af of er mensen jonger dan zestig jaar enige interesse in deze film hebben. Het is dan ook een niemendalletje. Niet heel slecht, maar heeft ook weinig te bieden wat we niet al eerder talloze keren gezien hebben. Eigenlijk niets. Maar prima voor tijdens het uitkateren op een zondagochtend, dat wel.