Omdat we niet genoeg gedoe op televisie kunnen hebben zit er wéér een grootste comeback in de pijplijn: MTV denkt eraan om de realityserie der realityseries The Hills terug op het scherm te brengen. En met rondvliegende nepnagels en wapperende plastic haren vind ik dat helemaal geen slecht idee.

The Hills 2.0 gaat niet opnieuw beginnen met een verse groep socialites, het idee is om met de originele dames verder te gaan. Die zijn inmiddels wel allemaal moeder geworden, dus lk vraag me wel af hoeveel haat en nijd er zich daadwerkelijk af kan spelen bij een gemiddelde speeltuin. Er is overigens wel één klein probleempje: de hoofdrolspeelsters hebben eigenlijk nog helemaal geen idee wat er precies gaat gebeuren, aldus Whitney Port in een interview op de Amerikaanse televisie.

Originele vixen Lauren Conrad doet overigens sowieso niet mee met de posse, die meid schijnt geen contact meer te hebben met zowel de cast als de crew van The Hills. Dat boeit me overigens helemaal niets, zo lang Heidi en Spencer Pratt maar wél van de partij zijn. Hun social media-kanalen zijn een goudmijntje aan slechte scripts in wording. Laat dit gebeuren please, ik wil het.