Misschien is het je ontgaan, maar dat kan ik me bijna niet voorstellen. De 72-jarige superster Cher komt na vijf jaar met een nieuw album op de proppen, deze keer met allemaal ABBA-liedjes. Uiteraard ontstaan na haar rol in Mamma Mia: Here We Go Again. De plaat Dancing Queen komt pas over een kleine drie weken uit, maar toch is de zangeres alvast begonnen met een grootste promotiecampagne op de Amerikaanse televisie. En die appearances zijn weer legendary. Zo plofte Cher neer op de bank bij Ellen DeGeneres waar de blonde talkshowpresentatrice zogenaamde oude beelden van de If I Could Turn Back Time-videoclip uit de mottenballen haalde.

Uiteraard was Cher bij Ellen ook niet te beroerd om een stukkie te zingen.

Cher had een drukke dag: diezelfde avond dook ze op tijdens The Late Late Show with James Corden waar ze voor de zoveelste keer uit de doeken deed waarom ze in hemelsnaam een album vol ABBA-covers aan het maken is.

Maar het hoogtepunt van die uitzending was de stoelendans met de echte Cher en allermaal fake-Chers. Want ja, chairs en Chers bij elkaar kan maar één ding betekenen natuurlijk: Musical Chers. Inclusief een cameo van Shameless-acteur William H. Macy. Té geestig:

Een herhaalrecept overigens, want James speelde het bekende spelletje al eens eerder. Met Cher. In 2015 om precies te zijn:

Bij de Today Show van NBC pakken ze het wat klassieker aan en doen ze het ‘gewoon’ met een interview. Een tikkeltje saai, maar wel behoorlijk leerzaam. Ik kan ab-so-luut niet wachten: vanaf 28 september 2018 is ie te koop: Dancing Queen. OMG!