De één zijn dood is de ander zijn… volle agenda. Als de enige van de grote drie blondines straks nog werkzaam voor RTL 4, mag Chantal Janzen zich namelijk gaan opmaken voor een drukke periode. Daar maakte ze zelf al grapjes over op social media…

View this post on Instagram

De dag die je wist dat zou komen. Deel 1 #deel2involgendepost

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

View this post on Instagram

De dag die je wist dat zou komen. Deel 2 #deel1invorigepost

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

…maar het blijkt nu dus te kloppen. Naast Holland’s Got Talent en Chantal Blijft Slapen steekt de goedlachse blondine strakjes ook haar handen uit de mouwen in het nieuwe RTL 4-programma Chantal komt Werken. En mocht je nou denken? Huh, maar dat ken ik toch al? Dat kan kloppen.

Met haar eigen platform &C verzorgde Chantal namelijk al acht afleveringen van het programma (waarin Chantal komt helpen bij alledaagse en niet zo alledaagse baantjes) die via YouTube te bekijken waren. Met succes overigens, de aflevering waarin ze bij Albert Heijn aan de slag ging werd al ruim 3,5 miljoen keer aangeklikt.

En het succesnummer krijgt nu dus een vervolg op televisie. Geheel geproduceerd door Chantal zelf via &C Media. Ze koppelde zich vorig jaar los van productiebedrijf Medialane waardoor ze nu in eigen beheer haar blad, website en tv-programma’s aan het maken is. Daar heb ik niet alleen respect voor, daar ben ik ook gigantisch jaloers op. Ik houd van die vrouw, ze verdient wat mij betreft een kroontje. En niet alleen omdat ze de nieuwbakken RTL-koningin is. Vooral omdat zo’n beetje alles wat ze maakt en doet grappig is. Héérlijk dat ze dat nu allemaal in eigen beheer doet, kan het alleen maar beter van worden.

De nieuwe arbeidsavonturen van Chantal zijn vanaf 28 maart via RTL 4 te zien!