Als er iemand is die absoluut géén realityserie nodig heeft, dan is het wel Lindsday Lohan. Haar hele leven voldoet namelijk al aan die behoefte. Of het nou de teloorgang is van haar muziek- en acteercarrière, of de bizarre accenten die Lindsay tijdens haar talloze filmpjes op social media doet. Alles is voer voor de paparazzi en de roddelpers. Maar hier zijn we dan toch. Lindsay Lohan’s Beach Club is in première gegaan op de Amerikaanse MTV.

Lindsay Lohan’s Beach Club draait om het alledaagse bestaan van La Lohan op het Griekse badplaats Mikonos. Een aantal jaar geleden was de Amerikaanse gevallen ster daar namelijk op vakantie en liep ergens op een strand te schreeuwen dat ze daar ooit eigenaar van zou zijn. Zo geschiedde en nu runt ze er dus een club. Een tent vol oppervlakkige feestbeesten, net zoals Linday zelf dus. Met een trackrecord van de ene na de andere verslaving wellicht niet de beste plek om te zijn dus. Maar ja, ze begeeft zich wel dagelijks tussen dit soort types, zoals we in de realityshow te zien krijgen.

Mocht je overigens de illusie hebben dat je óók veel van ‘de echte’ Lindsay Lohan te zien krijgt, dan moet ik je helaas teleurstellen. Want ook al heet de nieuwe serie Lindsay Lohan’s Beach Club, ontbreekt zo’n beetje elk spoor van de roodharige hottie. Alle anderen praten oven haar en héél soms komt Lindsay in een kort interview-stukje voorbij, maar dat is dan ook echt alles. In plaats daarvan ben je als kijker getuige van een soort slechte rip-off van The Hills, maar dan op vakantie. Vol nietszeggende nitwits, die mee willen liften op de totaal verdoezelde naam van Lohan. Om te smullen als je zin hebt in een verstand-op-nul-momentje. In alle andere situaties kan je dit kopje realitea rustig laten staan.