Het was natuurlijk al een tijdje in de glazen bol te bekijken, maar nu is de kogel dan toch écht door de kerk: The Hills komt terug op MTV. Helaas voor de fans van de klassieke drama, de subtitel luidt New Beginnings en dus zullen Lauren Conrad en Kristen Cavallari níet te zien zijn. Maar wie goed luistert naar de eerste trailer hoort wél een bekende stem: die van Stephanie Pratt.

Dit fantastische nieuws werd wereldkundig gemaakt tijdens de MTV Video Music Awards, waar ook een aantal oudgedienden hun opwachting maakten. Naast Stephanie zien we namelijk Heidi, Spencer en Audrina terug in The Hills, New Beginnings. Whitney Port was daarbij niet aanwezig, maar doet volgens de bekende bronnen rondom de serie wel mee.

Hysterisch. Dat kan ik hiervan worden. Bitchen op het schoolplein. Ik kan nu al niet wachten. En hoewel het natuurlijk jammer is dat de leading ladies van het eerste uur er niet bij zijn, is dat stationnetje sowieso misschien wel gepasseerd. En is het tijd voor de anderen om hun moment te pakken. The Hills is vanaf 2019 te zien op MTV, dan begint ook de nieuwe serie van Lindsay Lohan trouwens, nu al een topjaar!