Je kunt heel makkelijk zeggen dat we dankzij de stortvloed aan programma’s met Bekende Nederlanders nu wel zo’n beetje alles over ze weten. Maar hoewel ze in het ene na het andere quizje komen opdraven, is dat niet meteen zo. Dat blijkt wel weer uit het nieuwste paradepaardje van LINDA.tv: Het Zelfportret.

Het concept heeft een beetje iets weg van Sterren Op Het Doek, met het gegeven dat de sterren nu zelf het penseel of de stift in handen nemen. In Het Zelfportret tekenen openhartige BN’ers zichzelf namelijk en vertellen ze eerlijk over hun uiterlijke kenmerken, onzekerheden en hun pluspunten. Misschien niet goed voor een diepte-interview á la Zomergasten, maar voor een online serie van vier minuten voldoet dat prima.

Roxeanne Hazes trapt de serie af. Ze maakt er ondanks haar blije hoofd een behoorlijk serieus portret van. En hoewel ze altijd heel serieus oogt, is ze een blij meisje, vertrouwt ze de camera van Het Zelfportret toe. Andere onthullingen die we kunnen oplepelen zijn dat ze haar borsten ooit wel weer zou willen doen en dat ze zich weinig aantrekt van kritiek van mensen die een hondenfoto als profielfoto op Facebook hebben. Kijk en die kennis hebben we toch mooi vergaard dankzij Het Zelfportret. Onder andere Marije Helwegen en Janice komen nog voorbij. Ik vind het leuk! 👍🏼

Een nieuwe aflevering van Het Zelfportret zie je elke dinsdag op LINDA.tv.