De kat is uit de zak: er komt daadwerkelijk een reboot van Beverly Hills 90210, de hitserie uit de jaren negentig. Of het nou helemaal de bedoeling was weet ik niet, maar Tori Spelling onthulde de plannen in een Amerikaanse talkshow. Daarin vertelde ze dat de originele cast samenkomt voor een eenmalige special waarin ze een soort overdreven versies van zichzelf gaan spelen. Bijna iedereen doet mee, zélfs Luke Perry, al laat Shannen Doherty het vooralsnog afweten.

En vooral voor Tori zelf is dit een fijn project om aan mee te werken. De blonde rijkeluisdochter zit tegenwoordig wat krap bij kas. Onlangs kwam ze namelijk nog in het nieuws omdat ze bijna 90.000 dollar voor een verlopen creditcardrekening moest betalen. Ze zou zelfs hulp bij haar moeder Candy Spelling hebben gezocht, maar die liet de mogelijkheid -ondanks een vermogen van zo’n 600 miljoen dollar- aan zich voorbij gaan. De schulden zouden inmiddels zó ver opgelopen zijn dat Tori producten die besteld zijn via haar webshop niet meer kan opsturen, ondanks betalingen van de klanten.

Gelukkig is Tori niet de moeilijkste als het om bijschabbelen gaat. Ze is tegenwoordig één van de grootste realitysterren van Amerika en heeft met manlief Dean McDermott de ene na de andere reeks opgenomen, al is dat avontuur momenteel óók even ten einde gekomen. Ze deed wél mee aan het populaire muziekprogramma The Masked Singer, waarin Amerikaanse C- en D-sterren zingen, verkleed als gekke figuren. Na weken van verdenkingen werd ze afgelopen week onthuld als de vrouw die inderdaad gestalte gaf aan de eenhoorn in de show.

Wellicht zet de zoveelste revival van 90210 Tori Spelling weer opnieuw op de kaart en krijgen ze nieuwe klussen. Of maken ze er gewoon een hele reeks van. Ik gun ‘t haar namelijk wel om weer uit haar dal te klimmen. Er zijn namelijk weinig talentloze mensen die het zó lang volhouden als Tori. En dat is op zich al een talent.