Er is iets met Apple waardoor je het ze toch vergeeft. Dat ze niet meer écht origineel zijn en overal maar een beetje achteraan hobbelen. De manier waarop ze het presenteren is namelijk zo verschrikkelijk gelikt en magisch, dat zelfs de meest zure consument waarschijnlijk toch overstag gaat. Zoals het nieuwe platform Apple TV+, dat dit najaar het levenslicht moet zien. Niet echt hetzelfde als Netflix en Amazon, maar wél met unieke en originele content. En met zo’n trailer als hieronder kán je eigenlijk niet anders dan het willen.

Uiteraard gaat Apple voor de crème de la crème uit het vak, dus is natúúrlijk ook Oprah Winfrey aangetrokken voor het maken van shows, series en documentaires voor The Big Apple.

En het stopt niet bij Oprah, want ook types als Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Ron Howard, Jennifer Aniston en J.J. Abrams zijn aan boord. De triple A-garnituur van Hollywood dus. Dat Apple niet te stoppen was wisten we al, maar dit is toch weer écht next level-tof. Houd hiervan. <3