Het hing al een tijdje in de lucht en zoals de meeste roddels in het mediacircuit is ook deze nu officieel geworden: Lindsay Lohan krijgt in 2019 haar eigen realityserie op MTV. De voormalige muziekzender lanceerde vandaag de allereerste, redelijk nietszeggende, trailer met de wereld.

In Lohan Beach Club volgen we de belevenissen van de gevallen actrice, die tegenwoordig een tweede leven als zakenvrouw heeft met haar eigen strandclub op het Griekse eiland Mikonos. Het productieteam van de nieuwe reeks maakt óók Keeping Up With the Kardashians en The Real World, dus hebben ze ongetwijfeld de nodige -gescripte- drama voor ons in petto.

Het is voor Lindsay niet de eerste keer in het realitygenre, in 2014 liet ze de camera’s van The Oprah Winfrey Network al toe in haar leven om haar avonturen rondom een opkrabbelende carrière met de wereld te delen. Ik ben beyond excited voor deze nieuwe stap. Zo enthousiast, dat ik voor deze gelegenheid niets lelijks ga schrijven over het verlepte uiterlijk van de heftige persoonlijkheid. De opnames beginnen deze zomer en érgens in 2019 is Lohan Beach Club bij MTV te bekijken. Heet, heter, heetst als je het mij vraagt. <3