Het klinkt allemaal heerlijk: bijzondere interviews met de leukste, knapste én slimste artsen van ‘t land. Ze zijn de lijdraad in een nieuwe serie op LINDA.tv: Dr. Dreamy. Waarin tien knappe dokters vertellen over hun werk, ervaringen én minder leuke dingen in het leven.

Vol enthousiast klikte ik op de link van de eerste aflevering die in de nieuwsbrief van LINDA. voorbij vloog. En daar stuitte ik op cosmetisch arts Frodo. ‘Een keer zat een cliënt zo naar Frodo te kijken dat het er van af droop dat ze hem aan ‘t inpakken was. Maar snel van z’n stuk breng je hem niet. ‘Ik ben namelijk zo met m’n vak bezig, dat ik daar eigenlijk geen oog voor heb.’ Balen dus voor iedereen die na het zien van de video toch ook even bij hem langs wilde komen”, aldus de beschrijving naast de video. Je begrijpt, ik begon te kwijlen.

Maar helaas. Stiekem wil ik de vier minuten van mijn leven terug. Want het waren vooral wat laffe anekdotes over een man van middelbare leeftijd die over zijn gezin en zijn vader praat. Schattig en alles, maar voldoet totáál niet aan de verwachtingen van een serie die de naam Dr. Dreamy draagt. Gelukkig hebben we nog negen dokters te gaan, dus ik houd hoop voor de volgende edities.

Bekijk hier de eerste aflevering van Dr. Dreamy op LINDA.tv.