Hij was één van de hotties van de jaren tachtig en negentig toen hij zich onsterfelijk maakte als jurylid in de Soundmixshow met Henny Huisman. Ik heb het natuurlijk over Barrie -vooral doorgaan- Stevens. Het bleken zijn glorietijden op televisie te zijn, want daarna verdween hij -helaas- stilletjes naar de achtergrond.

Soms zagen we Barrie ineens weer hier of daar, zo speelde hij in 1998 in een aflevering van Kees & Co mee en zagen we hem twintig jaar later ineens plotseling opduiken bij de talkshow M onlangs. Om samen met Henny en Jaques d’Ancona te kletsen over hun ‘ontdekking’ Glennis Grace.

Allemaal leuk en aardig, maar geen echte comeback. Gelukkig is daar RTL 4 met het nieuwe format Beter Laat Dan Nooit waarin vier oude mannen hun koffers pakken en de wereld rondreizen met Olcay Gulsen om stiekem hun bucketlists af te werken. Samen met Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox maakt Barrie Stevens deel uit van het viertal. Een bizar leuk programma is dat geworden. Waarin Barrie er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit steekt. Puur, echt en hysterisch. En een welkome aanvulling op de andere drie haantjes. Heerlijk. Inmiddels is ie 74 jaar oud, hopelijk blijft ie vanaf nu tot zijn dood op de beeldbuis te zien. Had ie toch altijd al gelijk met zijn eeuwige ‘vooral doorgaan’.

Emo moment Barrie en Olcay

Wat een mooi moment tussen Barrie en Olcay. "We moeten nooit stoppen met mensen blij maken!” ❤️

Geplaatst door Beter Laat Dan Nooit op Dinsdag 4 september 2018

 

Beter Laat Dan Nooit zie je elke dinsdag om 20:30 uur bij RTL 4.