Ik heb tot nu toe alle verleidingen kunnen weerstaan en me nog nooit gewaagd aan één seizoen Temptation Island. Maar ja, ooit moet de eerste keer zijn en dat is voor mij de speciale Videoland-editie die vandaag in première is gegaan: Temptation Island VIPS. Vreselijk Irritante Persoonlijkheden Samengebracht dus. Want ongelofelijk, ik ben nog nooit zó snel klaar geweest met een tv-programma. Tering.

Want of het nou het belabberde niveau aan vips is, de vreselijk slechte presentatietechnieken van Yolanthe Sneijder-Cabau of het lager dan lagere materiaal van de verleiders en verleidsters, het is totaal niet mijn kopje thee. Sterker nog: ik vind het lichtelijk gênant dat deze extreem goedkoop geproduceerde versie van het toch al cheaper dan cheape format in het leven is geroepen om het aantal abonnees van Videoland op te schroeven. Het zou voor mij juist een reden zijn om definitief een einde te maken aan mijn lidmaatschap.

Voor de fans: elke donderdag een nieuwe aflevering te bekijken via Videoland dus. Ik ben er na de eerste twee van vandaag al meer dan klaar mee. Jakkes. Zelfs via het computersc