Met nieuwe versies van Charmed, Roswell en Dynasty in het programmaschema is de Amerikaanse tv-zender The CW geen onbekende als het om het oplappen van oude titels gaat. Maar de laatste gedachtenkronkel om een serie tot leven te wekken, is misschien nog nét te kort geleden.

Er zijn namelijk plannen om Gossip Girl van het tv-kerkhof te trekken voor een reboot. Hoewel, dat is allerminst zeker. “There’s a discussion, but I don’t know if we’re there yet,”, vertelden hoge baasjes van The CW tegen de Amerikaanse pers. “I don’t know what it would be. A lot is up to Warner Bros. and exec producers Josh Schwartz and Stephanie Savage ’cause you don’t want to do anything without them.”

Het laatste seizoen van Gossip Girl was met middelmatig succes eind 2012 te zien. Na zes reeksen stopte de serie toen, na onder andere Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester, Penn Badgley en Ed Westwick op de kaart te hebben gezet. Wat mij betreft hoeven ze nog niet terug te keren, maar áls ze het doen dan mag sowieso Blair Waldorf niet ontbreken. Ter info.