Iedere week pluis ik voor je de tv-gids door en geef je mijn ultieme tips voor de leukste en grappigste tv-programma’s om de donkere weg in het overvolle televisielandschap wat makkelijker te bewandelen.

Spoorloos – maandag 14 januari 21:15u NPO 1
Al bijna dertig jaar probeert het programma Spoorloos familieleden uit binnen- en buitenland met elkaar te herenigen. Niet gek dus dat het alweer tijd is voor de 600ste aflevering, waarin Derk Bolt terugblikt op de hoogtepunten, maar óók voor een nieuwe zaak op reis gaat.

Spoorloos viert feest!

Op 14 januari zenden we de 600e aflevering uit! We blikken terug op bijna 30 jaar Spoorloos, maar natuurlijk zie je ook een zoektocht van Derk in Colombia.

Geplaatst door Spoorloos op Vrijdag 11 januari 2019

 

RTL Late Night met Twan Huys – maandag 14 januari 22:30u RTL 4
Een heel succesvol eerste halfjaar heeft Twan Huys er niet bepaald op zitten, maar toch begint ie vol goede moed aan de tweede helft van dit eerste seizoen. Ik haakte steeds vaker af merkte ik zelf, maar ga toch ook weer fris beginnen deze week. Een goed voornemen zeg maar.

New Amsterdam – dinsdag 15 januari 21:25u Net5
Acteur Ryan Eggold speelt de hoofdrol in de ziekenhuisserie New Amsterdam, dat dit seizoen één van de populairste nieuwe series op de Amerikaanse televisie was. In Nederland zijn we nu ook eindelijk aan de beurt, direct na een nieuwe Grey’s Anatomy. Wegzwijmelavond in het ziekenhuis is de dinsdag dus vanaf deze week.

De Ideale Wereld – dinsdag 15 januari 22:05u Canvas
Onze eigen Jan Jaap van der Wel is al een grootheid bij onze Zuiderburen, maar daar doet ie met het programma De Ideale Wereld nog een schepje bovenop. De show, waarin actuele nieuwsfeiten op satirische wijze worden besproken, kent een lange geschiedenis op de Vlaamse televisie, maar Jan Jaap presenteert het programma pas sinds vorig jaar. Met succes.

Een nieuw jaar, een nieuwe sidekick

Een nieuw jaar, een nieuwe sidekick. Vanaf volgende week kunnen jullie Stijn Van de Voorde bewonderen in De Ideale Wereld. U kan de première donderdag ook live meemaken in ons publiek. Inschrijven via bit.ly/diwexperience

Geplaatst door De Ideale Wereld op Vrijdag 11 januari 2019

 

Jouw Stad, Ons Dorp – donderdag 17 januari 21:30u NPO 1
Het zoveelste programma in het genre ruiltelevisie, maar daardoor niet minder leuk. In het nieuwe NTR-programma Jouw Stad, Ons Dorp nemen in elke aflevering twee gezinnen de uitdaging aan om van omgeving te wisselen. Met in de eerste aflevering een gezin uit het 700 inwoners tellende Meeuwen dat gaat ruilen met een Surinaams gezin in Den Haag. Dat belooft natuurlijk televisie om van te smullen!